Uopfordret ansøgning – Praktik (dk)

Er du vores næste praktikant?

Spark din karriere i gang med et spændende og udfordrende praktikforløb hos os på Black Lemon. Her har du mulighed for at lære af nogle af de allerbedste indenfor bla. konceptudvikling, digital marketing, e-commerce, frontend/backend udvikling, UX og digital design.

Som praktikant hos Black Lemon får du mulighed at omdanne teori til praksis og samtidig udvikle dine kompetencer. Du vil få lov til at arbejde selvstændigt med en række projekter og får dermed en stor grad af indflydelse på dine arbejdsopgaver. Hos os er det vigtigt, at vi udfordrer hinanden på det fagligeog det personlige plan for at udvikle os som mennesker og som medarbejdere.

Vi giver dig muligheden for at få et lærerigt praktikforløb i et spændende og uformelt arbejdsmiljø. Som praktikant hos os kan du forvente en arbejdskultur med gode og hjælpsomme kollegaer og hvor du kan skabe et netværk både med andre studerende og kollegaer med flere års erfaren.

Hvad vi forventer af dig

Et praktikforløb hos os er præget af en stejl læringskurve, hvor du får ansvar og indflydelse i virksomhedens daglige arbejde. Din dagligdag vil foregå i et højt tempo, hvor ansvarstagen og gåpåmod er centralt,og hvor det er vigtigt, at du tør sætte dit præg og give udtryk for dine holdninger. Vi er derfor på udkig efter ambitiøse studerende, der er nysgerrige efter at lære nye ting og som samtidig ikke er bange for at udfordre den måde,vi arbejder på.

Vi søger praktikanter inden for områder som:

·       Konverteringsoptimering

·       Digital Markedsføring

·       UX & digital design

·       Generelle E-commerce opgaver

·       Frontend udvikling

·       Digital Konceptudvikling

Praktisk information

Praktikopholdet er ulønnet og har som udgangspunkt en varighed på 10-12 uger med 37 timer pr. uge. Vi er dog selvfølgeligt fleksible i forhold til dine studiemæssige forpligtelser.

Interesseret?

Hvis du synes, at det lyder som en praktikplads for dig, så send en motiveret ansøgning samt dit CV til os på hello@blacklemon.dk med emnet ”uopfordret ansøgning – Praktikant som xxx”. Skulle du have et par spørgsmål, inden du er klar til at skrive din ansøgning, kan du også kontakte os på mail eller tlf.+45 27121366